În urma ședinței extraordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în sistem online, au fost aprobate organizarea și desfășurarea scenariilor cursurilor de învățământ preuniversitar din județul nostru, în perioada 17-21 mai 2021.

Sunt 371 de unități de învățământ/structuri care își vor desfășura cursurile în scenariul 1, cu participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție.

Totodată, 25 de unități de învățământ/structuri își vor desfășura cursurile în scenariul 2, cu prezența fizică a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a, a XII-a și a XIII-a și a celor din anii terminali din învățământul profesional și postliceal, precum și a elevilor din învățământul special, indiferent de clasă, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție sanitară, iar în sistem online elevii din celelalte clase/ceilalți ani de studiu.

În funcție de evoluția situației epidemiologice vor fi luate și alte măsuri pentru prevenirea și limitarea infecției cu noul Coronavirus, a menționat președintele CJSU Maramureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.