Primele zboruri Baia Mare – Londra (Stansted) și Baia Mare – Milano (Bergamo) vor fi operate începând de sâmbătă, 18 decembrie, respectiv de luni, 20 decembrie. Zborurile vor fi efectuate de compania aeriana HiSky, fondată de antreprenorii români Iulian Scorpan și Victor Sula.

“Operarea de curse internaționale de pe Aeroportul Internațional Maramureș este un obiectiv principal pentru mine și pentru echipa Consiliului Județean Maramureș și care, datorită eforturilor noastre, a prins contur.Ne dorim să suplimentăm de anul viitor numărul de zboruri efectuate de pe Aeroportul Maramureș, pentru ca atât maramureșenii, cât și turiștii care vor să viziteze județul nostru minunat, să ajungă cât mai rapid și ușor în Maramureș, fără a mai fi nevoie să aterizeze pe aeroporturile din Cluj, Oradea sau Satu Mare.” spune Ionel Bogdan, președinte Consiliul Județean Maramureș.

HiSky este o companie românească cu capital sută la sută privat apărută din dorința sinceră de a deveni o alternativă atractivă pe piața locală și regională, spun proprietarii companiei pe pagina de prezentare. Compania a pornit la drum având la bord specialiști cu multă experiență în domeniu și o echipă care împărtășește aceeași pasiune: pasiunea pentru industria aviatică. În prezent compania operează zboruri low-cost din Cluj, Iași și Chișinău spre destinații externe, Baia Mare fiind ultimul oraș intrat pe lista de destinații a companiei. HiSky are în flotă două avioane Airbus A320-200 și un Airbus A319-100.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.