Un bărbat de 50 de ani, care locuieşte la periferia localităţii maramureşene Strâmtura, s-a tăiat cu toporul la un picior în timp ce se afla în pădure, fiind nevoie de intervenţia salvatorilor montani pentru a fi recuperat din zona greu accesibilă

Acţiunea de salvare s-a desfăşurat în noapte de vineri spre sâmbătă, a anunţat directorul Serviciului Public Judeţean Salvamont Maramureş, Dan Benga.

„Bărbatul în vârstă de 50 de ani, care locuia în pădurea din vecinătatea localităţii Strâmtura, a solicitat ajutorul după ce s-a tăiat cu un topor la membrul inferior (…). Din cauza drumului, salvatorii montani au ajuns cu greu la bărbatul rănit, împreună cu echipajul EPA Bogdan Vodă”, a spus Dan Benga.

Potrivit acestuia, bărbatul a fost stabilizat şi transportat iniţial cu targa, iar ulterior cu o autoutilitară până la autospeciala SMURD venită în sprijin.

„Victima a fost transportat pentru îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul Baia Mare”, a mai precizat, Dan Benga, conform Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.